10/1/2023

3 zaken waar je best aan denkt voor je die droomwoning koopt!

Het kopen van je (eerste) droomwoning is sowieso een mijlpaal in je leven. Zelfs de hogere rentevoeten en vastgoedprijzen kunnen kopers niet beletten om toch de stap naar een eigendom te zetten. Toch hou je best een aantal zaken in je achterhoofd voor je de handtekening zet. Ook voor deze drie topics kan je namelijk terecht bij onze kredietspecialisten.

Lees meer

14/9/2022

Dit is de nieuwe maatregel rond betalingsuitstel van je woonkrediet.

We kunnen wel stellen dat de economische situatie in ons land (maar ook zeker in de rest van Europa) betere tijden heeft gekend. De toenemende energieprijzen, als gevolg van o.a. de politieke situatie in Europa, worden gevoeld in de facturen en baren velen mensen zorgen met de winter in het vooruitzicht en een gaskraan die steeds harder wordt dichtgedraaid.

Lees meer

17/8/2022

Zo helpen wij jonge kopers aan hun droomwoning!

Power to the young people op de Belgische woningmarkt. Eerder deze maand bracht Fednot, de Federatie van het Notariaat, in kaart waar jonge kopers (tussen 18 en 30 jaar) van appartementen en huizen actief zijn en in welke prijzencategorie ze aankopen. Deze interessante cijfers zijn gebundeld in de online Vastgoedbarometer.

Lees meer