Financieren van Belgische woning

Verhuizen naar België, zo gepiept!

Wij volgen graag de trends op in de vastgoedmarkt bij Kredietunie. Één daarvan is dat steeds meer Nederlanders hun weg vinden naar ons land om er zich te settelen. En neen, dat heeft niet enkel te maken met onze bourgondische way of life! Hoewel we buren zijn van elkaar zijn er toch grote verschillen met onze woon- en bouwcultuur hier in België. Ben je op zoek naar of heb je jouw droomwoning gevonden over de grens? Wij helpen je met onafhankelijk advies op maat over de financiering ervan.

Zo’n verhuis naar België is niet altijd evident, ook al spreken we dezelfde taal. Ongetwijfeld zit je nog met vragen of zijn er onduidelijkheden. Geen zorgen, ook dat hebben we gecovered! Download hieronder ons gratis e-book: "Over De Grens - De praktische gids voor toekomstige Nederbelgen".

Maar een hypotheeklening afsluiten in België, hoe werkt dat dan?

Net zoals in Nederland vind je bij ons onafhankelijke makelaars in woonleningen. Het grote verschil is dat de Nederlandse kredietverstrekkers niet langer woningen in België financieren, tenminste niet als je van plan bent er permanent te verblijven.

That’s where we come into the picture! Bij Kredietunie geniet je van meer dan 43 jaar onafhankelijke expertise op het gebied van woonleningen, ook voor Nederlanders. Door ons ruime aanbod aan hypotheekproducten voorzien wij een persoonlijk voorstel om jou te helpen die droomwoning te financieren tegen de beste voorwaarden.

Wij berekenen vrijblijvend en steeds gratis je hypotheek op maat. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Onze adviseurs helpen je graag verder!

Romy Ossenblok

Via Trustlocal

"Wij zijn steeds vlot en vriendelijk geholpen. We kunnen terecht met onze vragen en er werd geduldig met ons samen gewerkt."

Gabrielle Peeters

Via Trustlocal

"Jullie zijn ten alle tijden bereidt om vragen te beantwoorden. De service op jullie kantoor is heel persoonlijk en ontspannen."

Emily

Via Trustlocal

"Top kredietmakelaar! Helpen je met alles en zijn zeer snel met antwoorden als je vragen hebt! Zeker een aanrader!"

Glen Van der Heyden

Via Trustlocal

"Heel goede uitleg, op elke vraag die wij hadden was er wel een duidelijk en goed antwoord. We werden ook goed opgevolgd."

Ellen Scheepers

Via Trustlocal

"Steeds een duidelijke uitleg. Ik kreeg altijd snel antwoorden op mijn vragen. Altijd heel goed geholpen!"

Rani Surinx

Via Trustlocal

"De mensen zijn erg vriendelijk en geven een duidelijke uitleg! Ik raad iedereen aan om hier even langs te komen"

Waarom Kredietunie

Vertrouwen als uitgangspunt van ons succes

Bij Kredietunie ben je geen nummer, maar een gewaardeerde klant. We nemen de tijd voor elke klant, want het afsluiten van een lening vereist zorgvuldige aandacht. Ons voornaamste doel is om jou optimaal van dienst te zijn en je verhuis naar België soepeler te laten verlopen.

43+

Jaar actief in de sector

10k+

Succesverhalen afgerond

FAQ

Vaak gestelde vragen door toekomstige Nederbelgen

Voor extra vragen of voor meer gedetailleerde informatie over het financieren van de verhuis naar België helpen onze experts je graag verder.

Welke meerwaarde heeft een onafhankelijk makelaar?
Hoeveel kost lenen via Kredietunie?
Hoe lang duurt het voor mijn lening wordt goedgekeurd?
Hoe vraag ik een lening aan bij Kredietunie?
Download jouw E-book

De praktische gids voor toekomstige Nederbelgen

In ons gratis e-book “Over De Grens" hebben we de meest voorkomende vragen gebundeld; Wat met je Nederlandse zorgverzekering? Verhuizen met kinderen? Fiscale aspecten als gevolg van de verhuis? En nog veel meer andere zaken. Download jouw kopie hieronder:

Bedankt! Je download is hieronder beschikbaar:
Kredietunie - Over De Grens
Er is iets misgelopen, probeer opnieuw!