Goedkope leningen via uw kredietmakelaar

Uw onafhankelijke partner

Kredietunie is uw betrouwbare financiële partner. Als onafhankelijk kredietmakelaar werken we alleen maar voor u. Ons enige doel is u de beste goedkope leningen voor te stellen, en u bij te staan met objectief en deskundige uitleg op juridisch, fiscaal en financieel vlak. En dat u daarbij op onze discretie kan rekenen, dat spreekt voor zich.

Vergelijking van formules en tarieven

Om de meest voordelige lening voor u te vinden, vragen we offertes aan bij meerdere kredietverstrekkers. We vergelijken de verschillende leningformules en rentevoeten in functie van tarieven, kortingen, looptijd en aanpasbaarheid.

Wij leggen u alles tot in de puntjes uit en helpen u met het maken van de juiste keuze. WIj zorgen ervoor dat u goedkope maar correcte leningen kunt afsluiten. Daarbij vertrekken we vanuit úw wensen en afbetalingsbudget.

Snel en vakkundig krediet

U vond het huis van uw dromen of liet uw oog vallen op een ideaal gelegen stuk grond? Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weten hoeveel u precies kunt lenen, en tegen welke rentevoet. Kredietunie helpt u snel én vakkundig aan het juiste bedrag met de voordeligste rente.
Wij leggen u bovendien haarfijn uit welke kosten u fiscaal kunt inbrengen. Dat bespaart u alvast een pak zorgen.

Online leningssimulator

Om u onmiddellijk een idee te geven van het bedrag dat u kunt lenen, kunt u onze handige leningssimulator gebruiken. Vul simpelweg het gewenste bedrag en termijn in, en ontdek hoeveel u maandelijks moet aflossen of vraag direct uw goedkope lening online aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak.

Op zoek naar de beste goedkope leningen op de markt?

Bereken uw lening online of neem rechtstreeks contact op met kredietunie.

X
Wij zijn momenteel gesloten
Geef hier uw telefoonnr of e-mailadres door en we contacteren u zo spoedig mogelijk.
Currently closed

Nog vragen?

Bel ons op 089 35 65 21

of contacteer ons via mail

Nieuw! via beveiligde videochat! 

Bereken uw lening

Ontdek hier welk bedrag u maandelijks dient af te lossen per type lening

Bereken nu online