13/2/2024

De All-In lening: jouw all-inclusive ticket naar droomhuizenland!

Stel je voor: jouw droomhuis binnen handbereik zonder de financiële hindernis van een leeg spaarvarken. Dat is precies wat de gloednieuwe All-In lening belooft – het all-inclusive ticket naar jouw langverwachte droomhuis!

Met deze lening gaan we verder dan alleen de aankoopprijs van je nieuwe thuis. We financieren niet alleen je droompaleis, maar ook eventuele renovaties of de bouw van een spiksplinternieuwe woning. Alsof dat nog niet genoeg is, dekken we ook de notariskosten en voorzien we het geheel van een eenmalige premie voor een schuldsaldoverzekering. Geen spaarstress, geen verrassingen – gewoon puur genieten van jouw nieuwe stekje!

Waarom zou je kiezen voor de All-In lening?

  • Geen spaarstress: Maak de sprong naar jouw droomhuis zonder diep in je spaarvarken te graven. Deze formule vereist geen hoge instapkosten, enkel de dossier- en schattingskosten dien je te betalen. Hierdoor komen jouw dromen binnen handbereik.
  • Geen administratieve rompslomp: Daar doen wij niet aan mee. Wij verminderen de papierwinkel en versnellen het koopproces, zodat jij snel kunt genieten van je nieuwe thuis.
  • 100% transparantie: Jouw geluk is onze prioriteit. Wij streven ernaar dat jij met een goed gevoel de sleutels van jouw nieuwe huis in ontvangst neemt. We blijven vergelijken zodat jij aan de beste voorwaarden kan lenen.

Uiteraard zal niet elke bank zo'n formule aanbieden en ook niet aan iedereen. Gelukkig kennen onze collega's de voorwaarden uit het hoofd zodat jij niet moet zoeken naar een alternatief.

Benieuwd hoe de All-In lening jouw droom kan realiseren? Neem contact met ons op voor meer informatie, een persoonlijke ontmoeting of gewoon een gezellige babbel over jouw plannen. Jouw financiële vakantie begint hier!

Laten we samen op avontuur gaan naar jouw droomhuis en maak een gratis afspraak met een van onze kredietexperts.

Delen op:

Gerelateerde blog posts

Bekijk alle posts

Vragen? Onze financiële experts staan op elk moment voor je klaar.

Maak een vrijblijvende afspraak