Goedkope leningen via uw kredietmakelaar

Uw onafhankelijke partner

Kredietunie is uw betrouwbare financiële partner. Als onafhankelijk kredietmakelaar werken we alleen maar voor u. Ons enige doel is u de beste goedkope leningen voor te stellen, en u bij te staan met objectief en deskundige uitleg op juridisch, fiscaal en financieel vlak. En dat u daarbij op onze discretie kan rekenen, dat spreekt voor zich.

Vergelijking van formules en tarieven

Om de meest voordelige lening voor u te vinden, vragen we offertes aan bij meerdere kredietverstrekkers. We vergelijken de verschillende leningformules en rentevoeten in functie van tarieven, kortingen, looptijd en aanpasbaarheid.

Wij leggen u alles tot in de puntjes uit en helpen u met het maken van de juiste keuze. WIj zorgen ervoor dat u goedkope maar correcte leningen kunt afsluiten. Daarbij vertrekken we vanuit úw wensen en afbetalingsbudget.

Snel en vakkundig krediet

U vond het huis van uw dromen of liet uw oog vallen op een ideaal gelegen stuk grond? Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weten hoeveel u precies kunt lenen, en tegen welke rentevoet. Kredietunie helpt u snel én vakkundig aan het juiste bedrag met de voordeligste rente.
Wij leggen u bovendien haarfijn uit welke kosten u fiscaal kunt inbrengen. Dat bespaart u alvast een pak zorgen.

Online leningssimulator

Om u onmiddellijk een idee te geven van het bedrag dat u kunt lenen, kunt u onze handige leningssimulator gebruiken. Vul simpelweg het gewenste bedrag en termijn in, en ontdek hoeveel u maandelijks moet aflossen of vraag direct uw goedkope lening online aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak.

Op zoek naar de beste goedkope leningen op de markt?

Bereken uw lening online of neem rechtstreeks contact op met kredietunie.

Nog vragen?

Bereken uw lening

Ontdek hier welk bedrag u maandelijks dient af te lossen per type lening

Bereken nu online