Krediet voor verhuizen

Verhuizen kost geld. Geld dat u eigenlijk liever zou besteden aan de inrichting van uw nieuwe verblijfplaats. Als u uw verhuiskosten via onze lening op afbetaling spreidt, betrekt u daarna zonder zorgen uw nieuwe woonst.

Iedereen wordt tijdens zijn leven één of meerdere keren geconfronteerd met een verhuizing. Jongeren verlaten vroeg of laat de ouderlijke woning om op eigen benen te gaan staan. Maar ook mensen van gemiddelde leeftijd verhuizen nog vaak, soms noodgedwongen, naar een iets grotere of meer betaalbare woning.

Het transport van al uw meubels, de administratiekosten met betrekking tot uw nieuw adres, de huur van een lift, … het zijn allemaal kosten die betaald moeten worden. Dat geld kunt u op dat moment natuurlijk veel beter gebruiken voor de betaling van andere, maandelijks terugkomende kosten.

Onze lening op afbetaling biedt de oplossing. U krijgt de volledige som ineens ter beschikking, terwijl u het in maandelijkse schijven en dus op langere termijn kunt terugbetalen. Zo kunt u zich ten volle concentreren op uw verhuizing, zonder al te veel rekening te moeten houden met de kosten die daar aan vast hangen.

Interesse in een lening op afbetaling om uw nieuwe woonst te financieren?

Contacteer ons voor meer informatie of bel 089/35 65 21.

X
Wij zijn momenteel gesloten
Geef hier uw telefoonnr of e-mailadres door en we contacteren u zo spoedig mogelijk.
Currently closed

Nog vragen?

Bel ons op 089 35 65 21

of contacteer ons via mail

Nieuw! via beveiligde videochat! 

Bereken uw lening

Ontdek hier welk bedrag u maandelijks dient af te lossen per type lening

Bereken nu online