Makelaar? Help uw klanten aan een goedkoop krediet!

Treed toe tot ons netwerk

Al meer dan 15 jaar werkt Kredietunie samen met een uitgebreid netwerk van makelaars. Ook u kunt hier heel gemakkelijk deel van uitmaken! Als makelaar verwijst u uw klanten naar ons door voor hun kredietaanvraag, wij doen de rest. Bij ons geen bindend contract, wel een erewoord.  

Waarom samenwerken met Kredietunie?

Hypothecaire kredieten zijn een specialiteit. Een specialiteit op het lijf geschreven van onze ervaren medewerkers. Wij maken tijd voor uw klant, luisteren naar zijn behoeften en stellen op basis hiervan de beste oplossing voor. Dankzij onze brede waaier aan hypotheekvormen, kunnen we uw klant echt een oplossing op maat bieden. Door samen te werken met Kredietunie bent u ook meteen gewapend tegen de soms agressieve concurrentie van de banken én creëert u voor uzelf nieuwe kansen in bv. verzekeringen, beleggingen, immobiliën enz. En niet te vergeten: voor elke klant die u aanbrengt, ontvangt u een vooraf afgesproken percentage!

Verloop van onze samenwerking

Hoe kunt u als makelaar uw klanten aan een krediet helpen? De samenwerking met Kredietunie verloopt in enkele heel eenvoudige stappen:

  1. U heeft een klant die krediet nodig heeft? U stuurt ons gewoon de gegevens door zodat wij rechtstreeks contact met hem kunnen opnemen.
  2. Wij maken een afspraak met de klant bij hem thuis of bij ons op kantoor. Samen overlopen we de situatie en bekijken we alle mogelijkheden. Uiteraard kunt u hierbij ook aanwezig zijn als u dit wilt.
  3. Wanneer we de klant kunnen helpen, vragen we het volledige dossier aan bij een van onze kredietpartners. Wordt de aanvraag aanvaard, dan brengen we zowel u als de klant hiervan via mail op de hoogte.
  4. Als laatste stap volgt de aktedatum bij de notaris waarbij het krediet officieel verleend wordt. Ongeveer 2 maanden na de aktedatum ontvangt u uw percentage.

Samengevat heeft u als makelaar enkel een doorverwijsfunctie. Op het einde wordt u dan beloond met een vooraf afgesproken vergoeding. Interesse? Neem dan snel contact op met Kredietunie. 

X
Wij zijn momenteel gesloten
Geef hier uw telefoonnr of e-mailadres door en we contacteren u zo spoedig mogelijk.
Currently closed

Nog vragen?

Bel ons op 089 35 65 21

of contacteer ons via mail

Nieuw! via beveiligde videochat! 

Bereken uw lening

Ontdek hier welk bedrag u maandelijks dient af te lossen per type lening

Bereken nu online