Een auto kopen op afbetaling

Koop onmiddellijk de wagen van uw dromen, maar spreid de kosten over 7 jaar.

Uw droomwagen binnen handbereik

Heeft u dringend nood aan een nieuwe of tweedehands wagen of fantaseert u al jaren over de aankoop van uw droomwagen? Misschien kunt u niet wachten om achter het stuur te kruipen van de allernieuwste Porsche en te cruisen langs de Europese kust. Of droomt u er al jaren van om samen met andere ‘oldies’ de straten op te fleuren met uw oldtimer. Welke droom u ook wilt realiseren, bij Kredietunie kunt u elke auto kopen op afbetaling.

Spreid uw aankoop over 7 jaar

Met onze lening op afbetaling worden zelfs uw stoutste dromen werkelijkheid. Aangezien een auto kopen u al snel meer dan € 15.000 zal kosten, kunt u met een lening op afbetaling uw kost spreiden over 84 maanden of 7 jaar. Zo wordt de aankoop van uw favoriete wagen ineens veel realistischer. U betaalt maandelijks een relatief klein bedrag af waardoor u uw dagelijkse routines niet eens hoeft aan te passen.

WIlt u een auto kopen af afbetaling?

Bereken online uw maandelijkse aflossing voor het gewenste bedrag voor een nieuwe wagen of voor een tweedehandswagen of contacteer ons rechtstreeks voor een afspraak. Zo kunnen we u meteen professioneel advies op maat geven.

X
Wij zijn momenteel gesloten
Geef hier uw telefoonnr of e-mailadres door en we contacteren u zo spoedig mogelijk.
Currently closed

Nog vragen?

Bel ons op 089 35 65 21

of contacteer ons via mail

Nieuw! via beveiligde videochat! 

Bereken uw lening

Ontdek hier welk bedrag u maandelijks dient af te lossen per type lening

Bereken nu online