Lenen voor verbouwingen

Begin direct aan uw verbouwingswerken dankzij een lening op afbetaling. Bij Kredietunie kunt u voordelig lenen voor verbouwingen.

Realiseer uw droom

Is uw woning toe aan een opfrisbeurt, moet uw keuken dringend verbouwd worden, droomt u al jaren van die prachtige uitbouw of wilt u investeren in duurzame energie-oplossingen? Waarom zou u uw dromen blijven uitstellen terwijl u direct geld kan lenen voor verbouwingen! Kredietunie zoekt de voordeligste lening op de markt voor u.

Zorgeloos renoveren

Als eigenaar van een woning weet u als geen ander dat er aan een huis altijd kosten zijn, of dat nu veroorzaakt wordt door slijtage of verborgen gebreken. Uw behangpapier komt los, de muren zijn weer toe aan een likje verf of uw verwarmingsketel is aan vervanging toe … Er is altijd wel iets!

Jammer genoeg kosten al deze investeringen en onderhoudswerken heel wat geld. Lenen voor verbouwingen is kinderspel met een lening op afbetaling of hypothecaire lening. Hiermee kunt u de kosten spreiden over verschillende maanden. Zo merkt u op maandbasis weinig van uw grote uitgave. Enkele maanden later is uw lening ingelost en staat uw woning op punt, terwijl u nooit het gevoel hebt gehad dat u er financieel voor heeft moeten inboeten.

Wilt u geld lenen voor verbouwingen aan uw woning?

Bereken uw lening online of contacteer ons rechtstreeks voor een persoonlijk gesprek.

X
Wij zijn momenteel gesloten
Geef hier uw telefoonnr of e-mailadres door en we contacteren u zo spoedig mogelijk.
Currently closed

Nog vragen?

Bel ons op 089 35 65 21

of contacteer ons via mail

Nieuw! via beveiligde videochat! 

Bereken uw lening

Ontdek hier welk bedrag u maandelijks dient af te lossen per type lening

Bereken nu online