Woonkredieten vergelijken

Wie eigenaar wenst te worden van zijn eigen woning, kan daarvoor een hypothecair krediet aangaan.Kredietunie kan woonkredieten vergelijken voor u..

Een droomkrediet

Een charmante boerderij op de buiten, een stijlvolle villa aan de kust, een statig herenhuis in de stad of een stuk grond waar u uw droomwoning zelf wil bouwen … Hoe uw favoriete stek er ook uitziet, waarschijnlijk kunt u wel wat kapitaal gebruiken om direct tot een aankoop over te gaan. Een hypothecair krediet is in dit geval de ideale oplossing! Als onafhankelijk kredietmakelaar zullen wij woonkredieten vergelijken en u de meest voordelige lening aanbieden.

Kies uw formule

Wij maken werk van woonkredieten vergelijken en bieden u een krediet op maat. Wij U heeft de keuze uit verschillende formules voor hypothecaire kredieten, zoals de aantrekkelijke 80%-formule. Bij deze formule staat u in voor 20% én de notariskosten, zodat het risico voor de bank veel lager ligt. Ook kunt u ervoor kiezen om al dan niet bijkomende kosten te financieren zoals:

  • registratiekosten
  • hypotheekkosten van de lening

Behalve voor het vergelijken van woonkredieten kunt u ook bij ons terecht voor als u uw lopend krediet wilt herfinancieren tegen het huidige, voordeliger tarief.

Geniet van belastingvermindering

Als u een hypothecair krediet heeft lopen, kunt u rekenen op belastingvermindering via de aangifte personenbelasting op:

  • kapitaalaflossingen
  • interesten

Interesse in een woonkrediet?

Bereken online uw maandelijkse aflossing voor het bedrag dat u nodig heeft of contacteer ons rechtstreeks om woonkredieten te vergelijken.

X
Wij zijn momenteel gesloten
Geef hier uw telefoonnr of e-mailadres door en we contacteren u zo spoedig mogelijk.
Currently closed

Nog vragen?

Bel ons op 089 35 65 21

of contacteer ons via mail

Nieuw! via beveiligde videochat! 

Bereken uw lening

Ontdek hier welk bedrag u maandelijks dient af te lossen per type lening

Bereken nu online